Od 1989. godine sa Vama!

Drvo Trade NV doo je kompanija koja za misiju ima povratak gradnji prirodnim materijalima. Drvo je naš svet. Trudimo se da edukujemo građane starim materijalima, dokazanog trajanja i blagotvornog delovanja na duh i telo. Poslujemo na tri kontinenta, pri čemu se prema drvetu odnosimo kao prema planetarnom blagu. Drvo Trade NV doo je Vaša destinacija za zdrav i ugodan život i poslovanje. Dobrodošli u DRVO TRADE NV!

Poslujemo na nekoliko sektora:

.

Kompanija je osnovana 1989. Godine. Od svog osnivanja nije menjala adresu, rasla je i širila svoju mrežu klijenata.

Danas Drvo Trade NV posluje na tri kontinenta. Zapošljava preko 50 visokokvalifikovanih radnika, menadžera i inženjera. Poseduje najveći lager rezane građe na tržištu Srbije.

Odlična sirovina, najmodernija tehnologija i postrojenja za sušenje i preradu drveta, visoko obrazovan stručni kadar i majstori svog zanata, jamče Vam visok kvalitet naših proizvoda i poluproizvoda od drveta i tako nas svrstavaju u sam vrh tržišta drvne industrije u Srbiji i regionu.

Hrast, jasen, bukva, beli bor, kruška, trešnja, orah, bagrem, brest, javor, lipa, američki orah, meranti, sipo, Burma tik, okume, iroko… vrste su drveta od kojih Vam nudimo potrebne proizvode.

Naše radno vreme je od 07.00 – 16.00 časova, od ponedeljka do subote.

Reference

Copyright © 2015, Drvo Trade NV